Termeni și condiții

Pentru programele de formare desfășurate pe litoral locurile sunt limitate!!!

Înscrierile se fac în ordinea primirii fișelor până la epuizarea locurilor disponibile.

Dacă intenționați să participați la unul dintre cursurile care se vor desfășura pe litoral, vă sugerăm să transmiteți fișa de înscriere cât mai curând posibil !

PRECIZĂRI DESPRE PROGRAMELE DE FORMARE ORGANIZATE DE ADMINPEDIA, SERVICII HOTELIERE, TERMENI ȘI CONDIȚII

În Grila de programe pot interveni anumite modificări datorate unor cauze obiective (cursuri noi, actualizări de tematici și de obiective, modificări de perioade și de locații, reprogramarea sau anularea unor cursuri). Aceste modificări vă vor fi anunțate în timp util, consultați pagina noastră de internet pentru a afla noutăți www.adminpedia.ro, sectiunea CURSURI.

PROGRAMUL CURSURILOR:
Duminică, între orele 17:30 și 20:30, deschiderea cursului, colectarea documentelor, înmânarea mapei de curs și a facturilor, prezentarea participanților, temelor și obiectivelor, probleme organizatorice;
Luni – Duminică: 09:00 – 15:00 desfăşurarea programului.
Numărul orelor de formare este de 42, conform agendei de curs, corespunzătoare unui program de 7 zile de formare/ 7 nopți cazare.(intrare /cazare duminică-ieșire duminică) La cerere, se poate opta pentru cursuri de 5 zile formare/6 nopți cazare (intrare/cazare duminică-ieșire sâmbătă) .
Locațiile de desfășurare a cursurilor sunt clasificate la 3* și, la cerere, vă putem pune la dispoziție copii după certificatele/anexele de clasificare.
AdminPedia SRL este înregistrată ca operator de date cu caracter personal nr. 32617
ADMINPEDIA SRL ESTE CERTIFICATĂ ISO 9001 certificat nr. 586 C

 1. PRECIZĂRI SERVICII CAZARE:
 • Toate serviciile de cazare sunt asigurate de AGENȚIA DE TURISM ADMINPEDIA.
 • Ziua hotelieră pe litoral începe la ora 18:00. Predarea camerelor se face la ora 12:00 în ziua plecării.
 • Plata eventualelor costuri legate de prezența copiilor sau a unei a treia persoane adulte cu dumneavoastră se efectuează la recepția hotelului şi în conformitate cu politica hotelului.
 • Tarifele din grilă în regim de single sunt tarife pentru cameră dublă ocupată; pentru un însoțitor cazarea cu mic dejun este gratuită .
 • Masa de prânz şi cina se servesc în regim a la carte sau bufet în baza bonurilor valorice. Fiecare cursant are alocate bonuri valorice de minim 800 lei / perioada + mic dejun , pentru mai multe detalii accesaţi, https://cursuri.adminpedia.ro/locatii-cursuri/ sau contactaţi personalul Adminpedia.
 1. TERMENI ȘI  CONDIȚII
 • Se consideră înscriere efectivă la program, primirea fișei și dovada plății costurilor respective în contul ADMINPEDIA S.R.L. până la începerea programului.
 • ADMINPEDIA® își rezervă dreptul de a schimba sau anula, parțial sau total, datele unui program din cauza unor situații neprevăzute.
 • ADMINPEDIA® se obligă să restituie în termen de 7 zile lucrătoare sumele încasate pentru orice program anulat la care a încasat contravaloarea cazării sau a cursului.
 • Sumele încasate nu se restituie (integral sau parțial) în cazul în care participantul se retrage fără să anunțe în scris acest lucru cu cel puțin 7 zile înaintea începerii programului.(Acest lucru se datorează faptului că unitățile hoteliere  penalizează, conform contractelor anularea rezervărilor)
 • Este posibilă oricând înlocuirea persoanei participante, acest lucru se anunță până la data de începere a cursului.
 • Prin trimiterea formularului de înscriere, se consideră că ați luat act de termenii și condițiile  ADMINPEDIA®
 • ADMINPEDIA® nu își asumă sub nici o formă obligația de a face alte despăgubiri datorate schimbărilor de orice fel aduse programelor sale.

Pentru mai multe detalii, contactați personalul ADMINPEDIA®.

 

ÎN FUNCŢIE DE NUMĂRUL DE PARTICIPANŢI ÎNSCRIŞI DE LA O SINGURĂ INSTITUŢIE SE POT ACORDA REDUCERI DIN TARIFUL DE CURS *
* REDUCERILE IMPLICĂ ANULAREA BONUSURILOR
*Înscrierea participanţilor se va face prin completarea fişei de înscriere şi trimiterea acesteia cu minim 3 zile înainte de începerea programului de perfecţionare.

* La finalul programului de perfecționare, participanții vor primi certificate de absolvire eliberate de Autoritatea Națională pentru Calificări sau de Adminpedia®, în acord cu prevederile Ordonanței Guvernului Nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților (republicată), respectiv a Hotărarii de Guvern Nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcționarilor publici.

Contravaloarea taxei de participare cat și contravaloarea cazării va fi achitată în contul:
ADMINPEDIA SRL  Str.Surlaşului 32 ; Braşov;
CIF: RO 30248637 ;  J8/806/2012;
RO 35 TREZ 1315069XXX013958  TREZORERIA Braşov

TARIFELE AFIŞATE ÎN GRILA DE PROGRAME INCLUD TVA

Informaţii pentru programele ADMINPEDIA® cu dublă certificare ( ANC )

Acte necesare înscrierii la programele cu dublă certificare sunt:

 • Certificatul de naștere;
 • Cartea de identitate;
 • Certificatul de căsătorie (numai dacă, prin căsătorie, v-ați schimbat numele);
 • Ultima diplomă de studii.
 • Adeverință medicală în original (clinic sănătos / apt de curs)

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi personalul Adminpedia®.