Formularul de înscriere

Alegi cursul la care vrei să participi, completezi formularul de înscriere cu datele solicitate, și ni-l trimiteți prin fax la 0373 327922, sau e-mail la una dintre adresele inscrieri@adminpedia.ro / office@adminpedia.ro

(click pe butonul de mai sus pentru a descărca formularul în format pdf )

Informații utile despre înscrierea la cursurile Adminpedia

Înscrierea participanţilor se va face prin completarea fişei de înscriere (aprobată de conducătorul instituției) şi trimiterea acesteia cu minim 3 zile înainte de începerea programului de perfecţionare.La finalul programului de perfecționare, participanții vor primi certificate de absolvire/participare eliberate de Autoritatea Națională pentru Calificări sau de Adminpedia®, în acord cu prevederile Ordonanței Guvernului Nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților (republicată), respectiv a Hotărarii de Guvern Nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcționarilor publici și a O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ.
Vezi termenii și condițiile de participare la cursurile noastre.

Important! Informaţiile completate sunt protejate conform Legii nr. 190/2018 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.
Click aici pentru detalii despre protecția datelor.