Locații cursuri Adminpedia

Cursurile și toate celelalte activități de formare se desfășoră în locații adecvate activităților de formare, atât din punct de vedere al mediului înconjurător cât și din punct de vedere al creării spațiilor, amenajării acestora pentru o atmosferă de training profesionst. De asemenea vă putem oferi programe de perfecţionare şi la sediul instituţiei Dvs.

Programe de formare/perfecționare Adminpedia la cerere

Adminpedia organizează, la cerere, și alte programe de formare profesională orientate pe nevoile specifice ale beneficiarilor, iar acestea împreuna cu cele prezentate în graficul nostru, se pot ține atăt în locațiile din grafic cât și în alte locații.
TOATE CAZĂRILE SUNT ASIGURATE DE AGENȚIA DE TURISM ORGANIZATOARE ADMINPEDIA :www.pe-drumuri.ro
NR. LICENȚĂ 318

Locații munte

HOTEL MONTANA *** - VIŞEU DE SUS

Hotelul este situat în centru stațiunii, la 1.5 km distanță de Calea ferată istorică a Mocăniței și la aproximativ 25 Km de zona de schi Borșa. Dacă vreți să admirați frumusețile naturii de pe Valea Vaserului, cel mai valoros obiectiv natural, mocănița vă așteaptă să vi le facă cunoscute, în ritmul său molcom, șoptindu-vă, pare-se, poveștile din timpuri apuse. De asemenea, puteți face o vizită la vestitele biserici de lemn din Maramureș, dacă tot ajungeți în zonă, la Rezervația Pietrosu Rodnei (21Km), Pădurea Crăiasa-Ocna Sugatag (38 Km). Puteți alege unul dintre traseele la pas prin cel mai mare parc natural din România, Parcul Natural Munții Maramureșului.
Hotelul MONTANA, pune la dispoziția clienților săi cazare cu bar, lounge comun și o terasă. Dispune de asemenea de restaurant, recepţie deschisă nonstop, room service şi WiFi gratuit. Locația centrală permite accesul facil și rapid la principala atracție a orasului, MOCANIȚA de pe Valea Vaserului.

Condiții și facilități:

- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ; 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile
- Masă fisă cont în valoare de 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Un copil 0-2 ani cazare gratuită, fără pat suplimentar
- Un copil 2-12 ani plătește 100 lei/noapte-pat suplimentar
- Un copil peste 12 ani achită 130 lei/noapte-pat suplimentar
- Internet wireless gratuit
- Acces parcare, loc de joacă pentru copii
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

RESORT MIRAGE **** - VIȘEU DE SUS

Mirage Resort este situat în Maramureșul Istoric, localitatea Vișeu de Sus, un loc încărcat de istorie și tradiții, înconjurat de superbe peisaje montane, râuri și atracții turistice. Dacă sunteți în căutarea unui hotel cu piscină în Maramureș sau a unui resort aproape de Borșa, pe lângă liniște și confort, hotelul asigură un complex de piscine în aer liber, deschis în perioada verii, în care cu siguranță vă veți simți excelent. În plus, o zi petrecută la Lotus SPA by Hotel Mirage vă va ajuta să vă regăsiți echilibrul energetic și spiritual datorită următoarelor facilități pe care le cuprinde: bazin de înot, bazin pentru copii, jacuzzi spațios, saună uscată, saună umedă, duș emoțional, salină, masaj și o zona de relaxare cu fotolii încălzite.

adminpedia 2022
adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- baie cu dus; balcon; uscator de par in baie; aer conditionat; frigider; minibar cu produse; tv cablu; internet; sistem de incalzire.
-Cameră dublă standard cu balcon - suprafata 22mp + 6 mp balcon; pat matrimonial sau paturi twin;
-Cameră dublă deluxe cu balcon - suprafata 27 mp + 6 mp balcon; pat matrimonial;
-Apartament bussiness cu balcon - suprafata 44 mp + 12 mp balcon; salon si dormitor cu pat matrimonial;
-Apartament junior fara balcon- 31 mp, camera de zi cu canapea extensibila si dormitor cu 2 paturi, design minimalist.
-Apartament junior superior cu balcon - suprafata 35 mp + 6 mp balcon, un dormitor cu 2 paturi si un dormitor cu pat matrimonial, design modern
- Copiii peste 10 ani sunt considerați în această locație….. adulți…
- Internet wireless gratuit, parcare gratuită.

*** Pentru alte detalii privind tariful acestei locații, vă rugăm să ne contactați..

HOTEL SILVA *** - BUŞTENI

Hotelul este situat la poalele munților Bucegi, aproape de stația de telecabină spre cota 2200, nu foarte departe de centru orașului, însă este ferit de agitația acestuia. Cadrul natural ce îl înconjoară îndeamnă oaspeții la drumeții montane, la mișcare și descoperirea frumuseților locului. Aerul puternic de munte, liniștea zonei și șoaptele tainice ale muntelui vă oferă starea de bine de care aveți nevoie. De asemenea, hotelul vă pune la dispoziție o serie de facilități pentru a vă bucura cu adevărat de vacanță. Și dacă ajungeți în Bușteni, nu ratați o plimbare până la Sfinx, Babele, Crucea Caraiman, dar și până la peștera Ialomicioarei și mănăstirea Ialomița, ctitorită în sec. al XVI-lea, care se află chiar la intrarea în peșteră, dar și până la Mănăstirea Caraiman care se află chiar în Bușteni.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) incluse în cazare
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/cameră/7 zile , 1000 lei /cameră/ 5 zile
- Cazare gratuită pentru însoțitor
- Internet wireless
- Loc de joacă copii
- Copii (0-4 ani) – gratuitate la cazare cu mic dejun in camera cu parintii (fara pat suplimentar)
- Copii cu vârsta cuprinsă între 4 - 10 ani - gratuit cazare (în pat cu părinţii), se achita 20 lei/persoană/zi mic dejun
- Copii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani - gratuit cazare (în pat cu părinţii), se achita 40 lei/persoană/zi mic dejun
- Mic dejun copii peste 14 ani si adulti - 40 lei/persoană/zi
- La solicitare, pat suplimentar 50 lei/noapte/persoana (nu include micul dejun)
- Începând cu cea de-a treia persoană în apartament sau duplex, se achită un supliment de 50 lei/ noapte/adult sau copil peste 10 ani si 30 lei/ noapte/copil intre 4-10 ani ( nu include micul dejun), la care se adaugă micul dejun tarifat în funcție de vârstă
- Acces teren tenis – contra cost
- Acces masa biliard – contra cost
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

COMPLEX TURISTIC VÂNĂTORUL *** - DURĂU

Complexul este situat chiar la poalele Ceahlăului, fiind înconjurat de falnici brazi, iar vecin îi este doar pârâiașul ce murmură și el tainele locului. La acest complex, cu arhitectură modernă din lemn, veți avea parte de servicii de calitate și de oameni foarte primitori. De aici puteți face drumeții pe Ceahlăul magic, unde la tot pasul locurile și obiectele întâlnite își au legenda lor. Tot pe Ceahlău se află și Cascada Duruitoarea, dar și Mănăstirea de călugări, acolo unde oameni ise simt mai aproape de Dumnezeu. Chiar în stațiune există Mănăstirea Durău, a cărui pridvor a fost pictat de celebru Nicolae Tonitza. Și dacă doriți să cunoașteți bucăți din Moldova, ce înseamnă ospitalitatea moldovenească, o gazdă perfectă și sentimentul de acasă, stațiunea și complexul sunt alegerea potrivită!

Condiții și facilități:

-- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ;
- 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile și 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Camerele duble dispun de pat matrimonial, baie proprie, balcon si televizor, fiind dispuse in asa fel incat fiecare camera sa aiba priveliste spre muntele Ceahlau, din balcon.
- 1 copil de la 0-5 ani (neîmpliniţi) gratuitate , folosind acelaşi pat cu adulții.
- 5- 7 ani (neîmpliniţi) - 30 lei micul dejun iar patul suplimentar costă 60 lei/ noapte
- 7- 18 ani (neîmpliniţi) - 40 lei micul dejun iar patul suplimentar costă 60 lei/ noapte
- Acces gratuit wi-fi, parcare, piscină/saună ,teren de sport.
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

Hotel BISTRIȚA **** - DURĂU

Hotelul Bistriţa este situat în una dintre cele mai îndrăgite staţiuni montane din ţară, departe de aglomeraţia urbană, la poalele muntelui Ceahlău. Indiferent de sezon, acest loc este ideal dacă doreşti să petreci clipe de relaxare alături de cei dragi într-un spaţiu intim, stilat şi chic, unde cu siguranţă te vei simţi ca acasă. Serviciile ireproşabile te vor convinge cu siguranţă să revii!
În zonă se află și Cascada Duruitoarea, dar și Mănăstirea de călugări, acolo unde oameni ise simt mai aproape de Dumnezeu. Chiar în stațiune există Mănăstirea Durău, a cărui pridvor a fost pictat de celebru Nicolae Tonitza. Și dacă doriți să cunoașteți bucăți din Moldova, ce înseamnă ospitalitatea moldovenească, o gazdă perfectă și sentimentul de acasă, stațiunea și hotelul sunt alegerea potrivită!

Condiții și facilități:

-- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ;
- 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile și 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Camerele duble dispun de pat matrimonial, baie proprie, balcon si televizor, fiind dispuse in asa fel incat fiecare camera sa aiba priveliste spre muntele Ceahlau, din balcon.
- 1 copil de la 0-6 ani (neîmpliniţi) gratuitate , folosind acelaşi pat cu adulții.
- copiii peste 6 ani sau al treilea adult în cazul apartamentelor,achită suplimentar 90 lei/zi și beneficiază de mic dejun și pat suplimentar
- este permis accesul animalelor de companie de talie mică și medie, contra cost (20% / noapte din tariful unei nopți de cazare)
- Acces gratuit wi-fi, parcare, fie și masă de călcat, rummy, table
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

HOTEL CASA IRIS **** SINAIA

Hotel Casa Iris se află pe Drumul Cota 1400, la numai 500 de metri de telegondola din Sinaia. Punctul principal de interes turistic, în afara frumuseții naturale a locului și a sporturilor montane specifice fiecărui anotimp, îl constituie Castelul Peleș, construit în secolul XIX de regele Carol I, în stilul german neo-renascentist. Puteți vizita cele 160 de camere, colecții neprețuite de artă, arme, tapiserii și mobilier. O altă atractie turistica a statiunii este Mănastirea Sinaia, care a dat numele orașului. Aceasta a fost construită in anul 1695 de către nobilul Mihail Cantacuzino in urma vizitei acestuia in Țara Sfântă, la muntele Sinai. Pentru drumeții, puteti lua intâi telecabina, care face legătura dintre centrul orașului și platoul superior al munților Bucegi. Acesta este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane.

adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- Masă fișă cont în valoare de 1300 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ;
- 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile și 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare cu mic dejun pentru însoţitor gratuită
- Copii pană la 6 ani gratuitate la cazare fără pat suplimentar
-- Patul suplimentar costă 80 lei și include micul dejun
- Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani cazați în camera cu părinții achită micul dejun în valoare de 40 lei / zi
- Parcarea este gratuită în limita locurilor disponibile , wi-fi gratuit
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful deecazare.

HOTEL MARA **** - SINAIA

Hotelul este situat într-o zonă liniștită a stațiunii, pe un deal înconjurat de munți și păduri. de asemenea, se află la aproximativ 4 km de centrul orașului Sinaia, mănăstirea Sinaia și gară și 6 km de Castelul Peleș. Departe de aglomerație, într-un cadru natural splendid, parcă mai aproape de cer, veți avea parte de o vacanță în care veți uita de rutina zilnică și de probleme. Respirați aerul de munte, lăsați pacea din jur să vă îmbrățișeze ființa, iar muntele vă așteaptă să-l descoperiți. Mara este acel hotel de la munte, cu o priveliște incredibilă, SPA și teren de squash, în care diminețile încep cu o cafea savurată privind Munții Baiului. Pentru unii este suficient, dar Mara este mai mult decât atât. Pentru tine poate fi locul în care trăiești o poveste nouă de fiecare dată.

cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ; 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile
- Masă fisă cont în valoare de 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazarea cu mic dejun pentru însoţitor gratuită
-Cazarea se face în camera dublă standard de 4*
- Un copil cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani cazare gratuită în cameră cu parinţii
- Un copil cu vârsta 0-6 ani achită 60 lei dacă se dorește pat suplimentar.
- Un copil 6-18 ani achită 100 lei/zi, inclus micul dejun
- Un adult achită 150 lei/noapte cazare și mic dejun
- Acces gratuit piscină, saună, jacuzzi, parcare, internet wireless
-Tarifele nu includ taxele locale
***În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont

HOTEL ESCALADE **** - POIANA BRAŞOV

Hotelul Escalade se adresează celor mai pretențioși oaspeți. Indiferent de camera pentru care veți opta, vă veți putea bucura de priveliștea mirifică asupra Masivului Postăvaru, asupra pârtiilor și pădurii din jur prin terasele generoase și spațiile largi vitrate, de standarde exclusiviste în dotări, conexiune de internet wi-fi, cablu tv și de finisaje cu materiale de calitate superioară. Spațiile de cazare sunt o oază ideală, existând o delimitare perfectă între zonele dedicate socializării și cele dedicate odihnei, cu o izolație termică și fonică de top.
Dacă vreți să faceți mișcare, puteți opta pentru un traseu pe Postâvaru, prin pădurile din împrejurimi sau să mergeți la Peștera din Râșnov, situată la 5 km. Nici Castelul Bran nu este atât de departe (aproximativ 25 km) pentru a nu dori să vă întâlniți cu vestitul Dracula și lumea lui fantastică. Dacă doriți să aveți parte de o experiență inedită, puteți merge să luați lecții de călărie la Centru de Echitație din stațiune. Și dacă tot sunteți aici, nu puteți rata o plimbare prin orașul de sub Tâmpa, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România, poate și pentru că păstrează parfumul unei epoci de demult, dar și o eleganță aparte, la care și natura are o contribuție importantă.

adminpedia cursuri functionari
adminpedia cursuri functionari
adminpedia cursuri functionari
adminpedia cursuri 2021

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun participant şi insoţitor inclus în cazare
- Masă fisă cont inclusă în valoare de 1200 lei/cameră /7 nopți, 1100/cameră/6nopți, 1000 lei cameră/5 nopți
- Cazarea se face în camere executive 4*
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Copiii pană la 7 ani gratuitate la cazare cu mic dejun inclus
- Copiii 7-14 ani cazare gratuită în pat cu părinții dar plătesc micul dejun în valoare de 50 lei/zi
- Copiii 7-14 ani care solicită pat sulimentar plătesc 90 lei/ zi și au micul dejun inclus
-loc de joaca pentru copii atat in exteriorul hotelului cat si in interiorul acestuia (gratuit)
– depozitare echipament ski/snowboard in spatii modern aranjate (gratuit)
– parcare exterioara pazita 24h/24h (gratuit)
– singura pista de bowling din Poiana Brasov (contra cost)
– masa de biliard si darts (gratuit)
- Internet wireless
- piscina interioara, jacuzzi, sauna (uscata si umeda), salon de masaj si centru fitness.

HOTEL ELEXUS **** - PREDEAL

Hotel Elexus este fostul Hotel Predeal, fondat în 1963. Își datorează notorietatea datorită serviciilor și dotărilor, iar acum, vă invităm să-l redescoperiți. Camerele sale de 4 stele, recent renovate și modern decorate, sunt pregatite sa-si primeasca oaspetii. Renovat în iulie 2020, hotelul pune la dispoziția oaspeților 54 de camere duble și apartamente, un restaurant internațional, un bar , lift, centru SPA cu piscină,saună,salină și masaj.

adminpedia 2022
cursuri adminpedia2022
adminpedia cursuri functionari

Condiții și facilități:

- Masă fișă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl superioară/ pachet 7 zile ; 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile
- Masă fișă cont în valoare de 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare cu mic dejun pentru însoţitor gratuită
- Copiii până la 3 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, folosind paturile existente
- Copiii între 3-10 ani achită 100lei/noapte și beneficiază de mic dejun
- Familiile cu copii peste 10 ani se vor caza în apartamente ( camerele duble nu pot acomoda pat suplimentar)
- Acces gratuit wi-fi,sauna, salină, piscină, parcare
- Cazarea se face începând cu ora 15 și se termină la ora 12 în ziua plecării
- Clienții care fac o a doua rezervare la această locație beneficiază gratuit de un masaj de relaxare/
***În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

HOTEL ELEXUS BOUTIQUE *** PREDEAL

Elexus Boutique este vechiul Hotel Robinson fondat in 1926, avand o vedere superba spre Valea Timisului si Valea Prahovei.Hotelul este la o distanță de 1,8 km de pârtia de schi Poliștoaca și pune la dispoziție un restaurant, bar, grădină cu leagăne, foișor, terasă.
Camerele si apartamentele sale, recent renovate si modern decorate, sunt pregatite sa-si primeasca oaspetii.

cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- Cazarea se face în camere duble , având ca și dotari: acces card, , tv lcd, uscător de păr, seif, halat, telefon, papuci,
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl / pachet 7 zile ; 1100 lei cameră dbl /pachet 6 zile
- Masă fisă cont în valoare de 1000 lei cameră dbl pachet 5 zile
- Cazare cu mic dejun pentru însoţitor gratuită
- Copiii până la 3 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, folosind paturile existente
- Copiii între 3-12 ani achită 80lei/noapte și beneficiază de mic dejun ,fără pat suplimentar
- Familiile cu copii peste 12 ani se vor caza în apartamente ( camerele duble nu pot acomoda pat suplimentar)
- Acces gratuit wi-fi, parcare
-Acces gratuit luni-vineri la centrul SPA din cadrul Hotelului Elexus , **** de vis-à-vis.
- Cazarea se face începând cu ora 15 și se termină la ora 12 în ziua plecării.
- Clienții care fac o a doua rezervare la această locație beneficiază gratuit de un masaj de relaxare
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.

COMPLEXUL CHEILE GRĂDIŞTEI*** - MOIECIU
HOTEL GRĂDIŞTEA*** / HOTEL CHEIA***

Complexul se află situat în sat Cheia, comuna Moeciu de Jos, la 9 km de Castelul Bran și 37 Km de Brașov, în mijlocul naturii, iar o vacanță petrecută în acest loc vă apropie mai mult de simplitatea și frumusețea naturii și de ce nu, de voi înșivă. Este un loc care vă îndeamnă la reflecții și căutarea mult râvnitei relaxări. Hotelurile Grădiștea și Cheia vă pun la dispoziție o serie de facilități pentru a vă putea bucura cu adevărat de vacanță.

moieciu adminpedia

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (bufet suedez) participant şi insoţitor inclus în cazare
- Masă fisă cont în valoare de 1200lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- 1 Copil pană la 0 – 4 ani cazare gratuită în cameră cu parinţii
- Pentru copii cu varsta între 4 – 12ani se achită mic dej.15lei/copil/zi + pat suplimentar 50 lei/noapte
- Pentru copii cu vârsta peste 12 ani se achită 30 lei/copil/zi/mic dej. şi pat suplimentar: 50 lei/noapte
- Centrul spa (piscină, jacuzzi, saună): 50 lei/ adult/ zi şi 25,00 lei/ copil/ zi
- Taxele locale nu sunt incluse, se achită la recepţie în momentul cazării
- Acces gratuit parcare, loc joacă copii
- Teren volei sau miniteren fotbal gratuit
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

COMPLEXUL CHEILE GRĂDIȘTEI ***- FUNDATA
HOTEL PIATRA CRAIULUI ***/ HOTEL BUCEGI ***

Hotelurile sunt amplasate la o altitudinea de 1360 m, în Fundata, cea mai înaltă localitate din țară, străjuită de munții Bucegi și Piatra Mare. În orice anotimp, peisajul te lasă înmărmurit și te invită într-o altfel de lume, te face să uiți orice lucru neplăcut, iar fericirea nu te va ocoli. De asemenea, nu veți duce lipsă de activități diverse, drumeții, trasee în Aventura park, tiroliană montană, tour off road, plimbare cu bicicleta, panou de escaladă, activități sportive pe terenurile puse la dispoziție de complex, dar și răsfăț în centru spa sau un masaj de relaxare. Locul acesta este ideal pentru toți iubitorii de munte și de sport. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru vacanța dorită.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (bufet suedez)participant şi insoţitor inclus în cazare
- Masă fișă cont în valoare de 1200lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Gratuitate cazare și masă pentru copii cu vârsta între 0-4 ani, fără pat suplimentar
- Supliment mic dejun pentru copii cu vârta între 4-12 ani- 15 lei/copil/zi + pat suplimentar 50 lei/noapte
- Supliment mic dejun pentru copii cu vârsta peste 12 ani-30 lei/copil/zi + pat suplimentar 50 lei/noapte
- Centru Spa (piscină, saună umedă, sauna uscată, jacuzii): 50 lei/adult/zi, 25 lei/copil/zi, masaj de relaxare-100 lei/ședința
- Panou de escaladare: în interior 15 lei/persoana
- Aventura park- disponibile 2 trasee pentru adulți și adolescenți și 1 traseu pentru copii: 30 lei/traseu/adult, 20 lei/traseu/copil
- Acces gratuit sală de fitness, loc de joacă pentru copiii
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

HOTEL CARPATHIA**** - SINAIA

Hotelul este amplasat în zona centrală a stațiunii, aproape de primărie și de stația de telecabină, de asemenea, nu foarte departe de obiectivele de interes din stațiune: Castelul Peleș, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul, Muzeul de trenulețe, Muzeul Rezervației naturale Bucegi, casa memorială George Enescu, casa lui Nicolae Iorga. Pe lângă turismul cultural, puteți face și drumeții montane pe diferite trasee ale Bucegiului, de asemenea puteți merge până la cascada Urlătoare, învăluită în legende, schitul Sf. Ana de la cota 1400, peșterea lui Bogdan, ce se află la aproximativ 7 Km de Sinaia, pe drumul forestier Valea Babei.

Condiții și facilități:

- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fișă cont în valoare de 1300lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- 1 copil de la 0-2 ani (neîmpliniţi) Gratuitate în cameră cu doi adulţi plătitori folosind acelaşi pat.
- Copil 2-12 ani(neîmpliniţi) - 100 LEI /zi cu pat suplimentar şi de mic dejun
- peste 12 ani - 150 LEI /zi cu pat suplimentar şi de mic dejun
- Acces gratuit wi-fi, parcare
- Clienții care fac o a doua rezervare la această locație beneficiază gratuit de un masaj de relaxare
- Acces gratuit Saună, Jacuzzi,Salină, Piscină.
***În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

Silver Mountain Resort & Spa **** Poiana Brașov

Silver Mountain Resort este alegerea perfectă pentru cei care iubesc natura și, totodată, doresc confort și dotări de top. Complexul hotelier din Poiana Brașov este format din patru clădiri de apartamente (cu numar de camere variind de la una la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) și o clădire multifuncțonală care cuprinde un SPA (sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, piscină exterioară incalzită, saună umedă și uscată), un restaurant, un club și două săli de conferințe. Clienții care inchiriază apartamente în Elexus **** Poiana Brașov pot folosi gratuit parcarea subterană a resortului.

cursuri adminpedia 2023
cursuri functionari 2023
cursuri adminpedia2023
cursuri adminpedia2023

Condiții și facilități:

- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fișă cont în valoare de 1300lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- 1 copil de la 0-2 ani (neîmpliniţi) Gratuitate în cameră cu doi adulţi plătitori folosind acelaşi pat.
- Copil 2-12 ani(neîmpliniţi) - 80 lei /zi cu pat suplimentar şi de mic dejun
- peste 12 ani - 110 lei /zi se vor caza alături de părinți doar în apartamente, canapea neextensibilă (living) și mic dejun
- Acces gratuit piscină, jacuzzi, jacuzzi exterior, saună umedă,saună uscată,internet wireless,parcare.
- Clienții care fac o a doua rezervare la această locație beneficiază gratuit de un masaj de relaxare.
***În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

La Conac în Bucovina **** Gura Humorului

La Conac în Bucovina**** este o locație cu arhitectură exterioară ce respectă elemente din stilul bucovinean, insă, odată ce ai pașit în conac, te intimpină o atmosfera caldă, elegantă și primitoare , cu elemente de design modern îmbinate cu materiale decorative atipice. Unitatea este situată în Gura Humorului, în drum spre Pârtia Șoimul( la o distanță de aproximativ 500m), având o poziționare excelentă față de Parcul Ariniș (se poate ajunge pe jos în aproximativ 10 minute) și față de Mănăstirea Voroneț (aproximativ 2km).

cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023

Condiții și facilități:

- Cazare în cameră dbl, mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fișă cont în valoare de 1200lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Nu se pot caza în camera dublă 2 copii în pat cu părinții
- Nu se pot caza in acelasi pat cu parinții copii mai mari de 5 ani, se optează pentru camera dublă cu canapea.
- Se poate caza în pat cu parinții 1 singur copil până la vârsta de 5 ani.
- Nu se pot caza 3 adulți în camera dublă
- SUPLIMENT MIC DEJUN: 0-3 ani gratuitate, 3-12 ani-30 lei/zi, peste 12 ani-40 lei/zi;br
- SUPLIMENT ACCES SPA: 0-3 ani gratuitate, 3-12 ani-30 lei/zi, 12-18 ani- 40 lei/zi
- SUPLIMENT ADULT(peste 18 ani) mic dejun+acces SPA cazat in apartament: 200lei/zi
- PAT SUPLIMENTAR in camera dubla(canapea extensibila): 40 lei/zi.
- Exceptie fac apartamentele si garsonierele unde nu se achita pat suplimentar, fiind inclus in tarif.
- Acces gratuit la zona SPA.
***În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.
În toate locațiile Aminpedia, fișa cont este inclusă în tariful de cazare.

Hotel Peștera 4* Parcul Natural Bucegi, Cota 1610

Departe de stresul cotidian, Hotelul Peștera este situat în Parcul Natural Bucegi la 1610 metri altitudine, între minunile făcute de natură: Babele, Sfinxul, Peştera Ialomiţei, Cheile Tătarului, şi minunile făcute de om: Lacul Bolboci, Mănăstirea Peştera Ialomiţei.

cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023
cursuri adminpedia 2023

Condiții și facilități:

- Cazare în cameră dbl, mic dejun și cină (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- toate camerele au TV prin satelit, cutie de valori, minibar, fierbător electric şi o baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie şi papuci
- Micul dejun si cina se servesc bufet suedez
- Acces la piscina interioara incalzita, sauna uscata si umeda, salina, spa (jacuzzi).
***Tariful din ofertă este valabil pentru 2 adulţi şi un copil cu vârsta de maxim 6 ani in camera dublă cu mic dejun ,cină, și minibar.
- Acces gratuit la patinoar, loc de joacă pentru copii, parcare

Locații balneo

HOTEL SZEIFERT *** - SOVATA

Hotelul este situat în vecinătatea lacului Negru, nu departe de vestitul lac Ursu, fiind înconjurat de o vegetație bogată, în mijlocul naturii, în care nimic nu pare să alunge atmosfera de tihnă. Hotelul, cu arhitectură aparte, pune la dispoziție o zonă de wellness (sală de masaj, aparat de vibromasaj, bicicletă staționară), saună, cadă cu hidormasaj, pentru a vă relaxa după ore de tratament sau după drumețiile în natură. Și papilele gustative vor fi răsfățate cu preparate locale savuroase, servite în cadrul restaurantului. Hotelul oferă, de asemenea, servicii de calitate garantată și seriozitate. Dacă ajungeți în Sovata, puteți alege o plimbare cu Mocănița pe aburi, bucurându-vă, în avelași timp, și de peisajul pitoresc din jur, dar puteți face și drumeții pe traseele de pe Muntele Gurghiu. Nu trebuie uitată și vestita salină Praid-Sovata, află la aproximativ 9 km de stațiune, ștrandul cu apă sărată Praid, Muntele și Canionul de sare, Expoziția de fluturi vii.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fișă cont în valoare de 1300lei/cameră dbl pachet 7 nopți,1100 lei cameră dbl/ pachet 6 nopți,1000 lei pachet 5 nopți
- Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4 ani beneficiază de gratuitate la cazare și toate mesele
- Copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 achită 20 lei micul dejun. Pentru copiii care dorm în același pat cu părinții nu se percepe tarif suplimentar
- Cazarea familiilor cu copii se realizează ori în apartamentele din cladirea A, ori în camerele duble cu un fotoliu extensibil în cladirea B
- Copiii cu vârsta peste 12 ani plătesc micul dejun în valoare de 40 lei, iar cazarea se va efectua ori în camerele duble cu un fotoliu extensibil ori în apartamente.Pentru fotoliul extensibil se achită 30lei/ noapte(nu include micul dejun)
- Internet wireless gratuit, ping-pong gratuit
- Acces parcare

HOTEL PRESIDENT *** - OLĂNEŞTI

Hotelul este situat la 500 m de vestitele izvoare sulfuroase, la 500 m de autogară și 20 Km de Râmnicu Vâlcea. În Olănești se află peste treizeci de izvoare cu ape sulfuroase, clorurate, iodurate, bromurate, sodice, unde pot fi făcute cure de ingestie. Datorită faptului că este înconjurată de dealuri împădurite, în apropierea văii Oltului, aerul conține un grad mare de oxigenare, o concentrare ideală de aeroioni negativi, numai buni pentru calmare și relaxare. În cadrul hotelului există o bază de tratament pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni, dar și o zonă de wellness pentru recreere și răsfăț. Dacă ajungeți în Olănești, puteți vizita Biserica de lemn Sf. Pantelimon (numită și Biserica lui Horea), declarată monument istoric, Mănăstirea Tuturor Sfinților Comana. De asemenea, puteți mergeți în drumeție până la Cheile și Vârful Folea, ce aparțin Parcului Național Buila-Vânturarița.

Condiții și facilități:

- Însoțitorul beneficiază de gratuitate la cazare cu mic dejun inclus
- Masă fişă cont în valoare de 1400 lei/ cameră /7 zile sau, 1200 lei cameră dbl /6 zile
- Copiii pana la 5 ani, inclusiv beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani se achita 85 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun. Copiii peste 14 ani achita tarif de adult la cazare si mic dejun. Pentru un adult si un copil sub 6 ani cazati intr-o camera dubla se plateste tariful de camera single si pentru un adult si un copil peste 6 ani se plateste tariful de camera dubla. Pentru copii este necesara prezentarea unei copii sau a unei fotografii a certificatului de nastere.
- Acces gratuit SPA(piscină, saună, jacuzzi, sală fitness)
- Internet wireless gratuit
- Acces parcare

HOTEL PRESIDENT SPA **** - BĂILE FELIX

Hotel President Spa 4* face parte din complexul President, alături de Aqua President, President Business și President.
Finalizat în 2017, hotelul comunică cu zona aqua park printr-o pasarelă închisă.

Condiții și facilități:

-Cazarea se face în camere dbl superioare
- Gratuitate pentru însoțitor la cazare și masă
- Cazarea se face începând cu orele 14.00. În eventualitatea în care există camere disponibile, acestea pot fi preluate mai devreme
- Copilul cu vârsta între 5 și 14 ani achită 120 lei/zi pentru servicii de masă cu pensiune completă
- Prețul unui pat suplimentar cu pensiune completă este de 200 lei/zi
Servicii incluse: Accesul la piscine interioare / exterioare cu apă termală, saune, jacuzzi, parcare interioară/exterioară Acces Aquapark gratuit.
-Copiii până la 5 ani au gratuitate la cazare (dacă nu solicită pat suplimentar)
- Acces gratuit la locul de joacă pentru copii
*** Când nu este posibil altfel, cursurile se desfășoară la Hotel Hyperion, aflat în imediata apropriere a Complexului President.

COMPLEX BACOLUX AFRODITA RESORT & SPA **** BĂILE HERCULANE

Hotelul este amplasat în zona centrală a stațiunii, înconjurat de o bogată zonă împădurită. Hotelul se află la 3 km de gară, 300 de m de stația de autobuz, 10 km de parcul național Domogled și aproximativ 2 km de izvoarele cu apă termală. Hotelul vă pune la dispoziție o zonă de wellness pentru relaxare, dar și tratament balnear pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni. Puteți opta pentru excursii la Cazanele Dunării, la Grota Haiducilor, Grota cu aburi, Mănăstirea Mraconia, situată nu departe de vestita sculptură în piatră a lui Decebal de la Cazane. Nu veți avea timp să vă plictisiți dacă vă place mișcarea și sunteți curioși să cunoașteți obiectivele de interes din apropierea stațiunii Băile Herculane.

Condiții și facilități:

Cazarea se face în camere duble standard
- Cazarea se face în camere duble herculum ( twin sau matrimoniale)
- La cerere, putem oferta și camere lifestyle sau family
- Cazare cu all inclusive sau demipensiune ( mic dejun și cină) pentru 2 persoane
- pachetele sunt pentru 5 , 6, sau 7 nopți
- Un copil cu vârsta între 0-6 ani cazare gratuită cu mic dejun inclus, fără pat suplimentar
* pat suplimentar - 55 lei
- Pentru un copil cu vârsta între 6-14 ani nu se aplică tarif cazare dacă nu se solicită pat suplimentar. Se achită mic dejun - 30 lei
- Un copil peste 14 ani - se poate caza în cameră family sau apartament
- Doi copii 0-6 ani se pot caza în camera family sau apartament, un copil în pat cu părinții și un copil-pat suplimentar/ canapea extensibilă. Supliment cazare al doilea copil 55 lei/noapte. Mic dejun gratuit
- All inclusive include 3 mese principale, o gustare, băuturi răcoritoare & alcoolice. Mesele se servesc în sistem bufet suedez. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se serveste mic dejun.
- Pentru tratamente balneare & terapii medicale, clientul trebuie să prezinte la check-in bilet de trimitere de la medicul de familie (sau medicul specialist). Persoanele care nu prezintă bilet de trimitere medicală achită o taxă suplimentară de 10% din valoarea pachetului
- Parcare gratuită, wi-fi gratuit inclus
- acces SPA (piscine, jacuzzi, fitness , saune) gratuit
În funcție de perioadă, se poate opta pentru cazare cu demipensiune sau all inclusive. Detalii la telefon.
** La acest hotel pot exista oferte speciale.

HOTEL HYPERION *** - BĂILE FELIX

Hotelul este amplasat la 750 m de băile termale, nu foarte departe de Aqua Park President și 11 km distanță de gara din Oradea, ferit de agitația din centrul stațiunii. Hotelul pune la dispoziție un restaurant, o sală de conferințe, o zonă de wellness (cu psicină interioară cu apă termală, jacuzzi, saună) pentru a vă scăpa de toată oboseala acumulată și de a vă relaxa așa cum meritați. În incinta hotelului se află și o bază de tratament, dacă doriți să vă îngrijiți de anumite afecțiuni pe care le aveți. Dacă ajungeți în Felix, ați putea vizita biserica cu lună din apropierea vestitelor lacuri cu nuferi, Cetatea Dezna, Capela Haieu, ați putea merge pe Dealul cu melci, la Peșterea Urșilor, în Rezervația Naturală Pârâul Peța.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Masă fisă cont în valoare de 1200 lei/ cameră dbl standard/ pachet 7 zile ; 1100 lei cameră dbl standard/pachet 6 zile
- Copiii 0-3 ani – gratuitate la cazare cu mic dejun, fără pat suplimentar
- Copiii 3-14 ani – gratuitate la cazare fără pat suplimentar şi se achită mic dejun copil 20 lei/zi
- Pat pliant 50 lei
- Acces gratuit internet wireless, piscină interioară cu apă termală, jacuzzi, sauna finlandeză uscată, parcare
- Hotel Hyperion oferă și reducere ,jumătate din prețul biletelor de intrare la Aqua Park President, cel mai modern ștrand din Băile Felix
*** În funcție de buget, putem mări sau micșora valoarea fișei cont.

Locații litoral

HOTEL PALAS *** - MAMAIA

Hotelul este amplasat pe faleza din nordul stațiunii Mamaia, la aproximativ 50 de metri de plajă și 100 metri de lacul Siutghiol (sau lacul Mamaia), bază a sporturilor nautice. Iubitorii de adrenalină și mișcare, pot opta pentru windsurf, ski nautic, sau cei mai contemplativi pot alege plimbarea cu barca ori vaporașul. Hotelul vă pune la dispoziție toate facilitățile pentru zile de vacanță așa cum vă doriți.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fişă cont în valoare de 1200 lei/cameră standard/7 zile sau, 1100 lei cameră/ 6 zile
- Fișa cont este inclusă în tariful hotelier
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Acces parcare, internet wireless
- Cazarea a mai mult de 2 persoane adulte se efectuează în apartament
- Hotel Palas nu dispune de serviciu de pat suplimentar si nu se contracteaza camere in regim single..
- In apartament se cazează 3 adulţi sau 2 adulţi si 2 copii cu vârsta cuprinsă între 0 - 9,99 ani
- Condiţii copii:
• copiii cu vârsta între 0 – 4,99 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun, fară pat suplimentar
• copiii între 5 – 9,99 ani beneficiază de gratuitate la cazare în apartament dar achită mic dejun integral – 45 lei/zi
• copiii mai mari de 10 ani sunt consideraţi adulţi şi achită contravaloarea unui loc de cazare şi mic dejun integral
• nu se acceptă pat suplimentar în camera dublă
• se acceptă maxim 1 copil (0-4,99 ani) in camera dublă
• se acceptă maxim 2 adulţi şi 2 copii (0-9,99 ani) sau 3 adulţi şi 1 copil (0-9,99 ani) în apartament
- Taxele locale nu sunt incluse, se achită la recepţie în momentul cazării

Hotel California *** Jupiter- Cap Aurora

Situat la limita dintre stațiunile Cap Aurora și Jupiter, Hotel California este așezat pe o peninsulă stâncoasă, unică în peisajul litoralului românesc. Confortul și simplitatea definesc stilul Hotel California. Camerele si apartamentele au o cromatică veselă și o vedere absolut spectaculoasă spre Marea Neagra. Serviciile personalizate și diversificate pe care le oferă oaspeților sunt dovada clară a faptului că acest hotel prețuiește fiecare iubitor de mare care ajunge aici.

cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- Cazare și masă all inclusive pentru cursant și însoțitor
- Cazarea se face în camere duble și sunt disponibile pachete de 6 sau 7 nopți
Concept Family All Inclusive: - Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
- Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
- Acces la zona SPA: sauna si jacuzzi la Hotelul California (cu rezervare) - gratuit;
• 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
• 1 acces/familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter;
• 1 intrare pentru 2 persoane/camera la Paradis Land Neptun - parc de agrement in aer liber, cu trasee cu obstacole, pereti de catarare, tir cu arcul si multe altele;
• 1 intrare pentru 2 persoane/camera la Jurasic Adventure Theme – parc tematic de aventura care include dinozauri in marime naturala, locuri de joaca, activitati educative, expozitii si zone de relaxare;
• Acces la spectacolele de la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august);
• Inclus 1 pranz in ziua check-in-ului, in regim bufet (pe baza de rezervare efectuata inainte de check-in, in functie de disponibilitate);.
- Restaurant Poseidon (AI) - Orchestră live, soliști, trupe de dansatori, momente comice și de magie, animatori, într-un cuvânt spectacol seară de seară;
-Restaurant„Cucina Italiana" - a-la-carte - bucătaria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradină atent amenajată. - serviciu cu plată
-Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste. - serviciu cu plată
- Internet Wifi gratuit in camere și in spatiile comune;
Taxa de staţiune: 5 lei/zi/persoană – se achită exclusiv la recepţia hotelului
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
In regim bufet: mic dejun (07,30-09,30), gustare (10,00-11,30), pranz (12,30-15,00), gustare (16,30-18,00) si cina (19,00-2,130). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare.
Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe, etc.
Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Bar restaurant in timpul programului de masa : apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
2. Bar plaja in intervalul 08,00-19,00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
3. Lobby Bar in intervalul 08,00-24,00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu,, crema de whiskey, gin, digestiv.
Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turisti
Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land" vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocurigonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.

HOTEL Q *** - NEPTUN

Este amplasat în nordul stațiunii Neptun, în apropierea gării CFR și nu foarte departe de una dintre cele mai frumoase plaje ale stațiunii, aproximativ 400 de metri. Dispune de toate facilitățile pentru petrecerea unei vacanțe relaxante și fără griji.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont inclusă în tarif în valoare de 1300 lei cameră /7 zile sau, 1100 lei cameră dbl superior/ 6zile
- Cazare în cameră dbl superioară ( dotate cu mobilier nou , TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus) , aer conditionat, acces internet, balcon, parchet.),micul dejun pentru însoţitor gratuit
- Un copil până în 2 ani beneficiază de gratuitate cazare, fără pat suplimentar; Pentru al doilea copil se achită 50 lei/zi
- Pentru copil între 2-12 ani se achită 60 lei /și 90 lei/zi cu pat suplimentar, fiind inclus micul dejun
- Pentru copil peste 12 ani sau adult se achită 150lei/zi și beneficiază de mic dejun și pat suplimentar
- Acces internet wireless, aer condiţionat, acces piscină şi parcare, loc de joacă copii, șezlonguri, spațiu pentru bagaje
**** Accesul cu animale de companie de talie mica este permis si se achita 30 ron/zi.

HOTEL SIRET *** – MAMAIA - Renovat 2023

Hotelul este situat în nordul stațiunii Mamaia, la circa 50 de metri de plaja cu nisip, în vecinătatea hotelurilor Bicaz, Vega și Apollo. Beneficiază de o amplasare privilegiată, fiind situat la mică distanță de principalele atracții ale stațiunii și zone de interes: telegondola, parcul acvatic-Aqua Magic, plajele unde se țin concertele și evenimentele internaționale, faleza stațiunii și zonele de promenadă, cluburi.

adminpedia 2023
adminpedia
cursuri adminpedia2023

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont inclusă în tarif cameră în valoare de 1400 lei/ cameră / 7 zile
- Cazare pentru insoţitor gratuită
- Maxim 2 copii 0 -7 ani (neîmpliniţi) – beneficiază de cazare şi mic dejun gratuit, fară pat suplimentar
- 1 copil 7-10 ani (neîmpliniţi) – gratuitate la cazare, fară pat suplimentar, şi achită 50% din valoarea micului dejun – 25 lei/zi
- Al 2-lea copil 7-10 ani – achită valoarea unui pat suplimentar
- 1 copil 10 -16 ani (neîmpliniţi) – achită valoarea unui pat suplimentar
- Copiii peste 16 ani sunt considerate adulţi şi nu beneficiază de reducere
- Gratuit aer condiţionat, internet wireless, acces parcare, loc de joacă copii, muzică live
Tarife pat suplimentar cu mic dejun inclus
01.06-01.07.2023- 60lei / zi
02.07-15.07.2023- 85lei / zi
16.07-19.08.2023- 100 lei/zi
20.08-10.09.2023- 85 lei /zi

Zenith Conference & Spa Hotel * *** – MAMAIA

Începănd cu anul 2016 hotelul s-a alaturat grupului hotelier international – Top International Hotels si a fost redenumit – Hotel Zenith Conference & SPA. Hotel Zenith este deschis pe durata întregului an și se adresează atât turiștilor veniți în vacanță, cât și turiștilor din segmentul business, punand la dispozitia celor din urmă un centru de conferințe modern si bine utilat.

Condiții și facilități:

- 2 mic dejun (participant şi însoţitor) inclus în cazare
- Masă fisă cont cameră în valoare de 1050 lei/ cameră / 7 zile
Pachet Premium (camere superior fără vedere la mare, corp JUNONA):- Prețul afișat este pentru această ofertă și conține
- accesul in limita locurilor disponibile la zona de plaja si in limita a 2 sezlonguri/ camera / zi
. Neocuparea locului mai mult de 90 min si lipsa oricaror obiecte personale este considerata eliberarea locului.
- parcarea autoturismelor personale in limita celor 85 de locuri disponibile in parcarea din spatele hotelului.
Accesul este permis in ordinea sosirii si exclusiv in limita locurilor disponibile si libere la fiecare moment.
Nu se garanteaza posibilitatea de parcare si nici nu se rezerva locuri de parcare.
- internet Wireless in camere si in spatiile comune.
Pachet Premium Plus (camere superior , corp JUNONA ( cameră dublă superior cu vedere la mare -2 adulți + 1 copil cu vârsta 0-4 ani ) conține
pentru această ofertă se plătește în plus 80 lei/zi/ cameră
- acces în limita locurilor disponibile la zona de plaja și in limita a maximum 2 sezlonguri/ camera / zi . (Neocuparea locului mai mult de 90 min si lipsa oricaror obiecte personale este considerata eliberarea locului.)
- acces în limita disponibilitaților la facilitatile Centrului Zenith Spa: saună umedă, saună uscată, salină, jacuzzi, duș emoțional, ambianță cromatica-aromatica-sunet,
echipamente fitness & cardio pentru utilizare individula fara asistenta.
Accesul la spa este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 16 ani.
Funcționarea SPA-lui va fi posibilă numai dacă nu vor exista prevederi legale care, din ratiuni sanitare, sa interzica anumite activitati in incinta, informatiile complete fiind regasite in Regulamentul Intern de Securitate Sanitara, ajustat in functie de reglementarile aplicabile la momentul efectuarii sejurului.
acces in limita locurilor disponibile la piscina exterioara a hotelului si in limita a 2 sezlonguri / camera / zi .
Copii cu varsta pana la 16 ani sunt acceptati numai insotiti de un adult.
Nu se permite accesul la piscina exterioara doar pentru utilizarea bazinului cu apa, fara a exista sezlonguri libere.
parcarea autoturismelor personale in limita celor 85 de locuri disponibile in parcarea din spatele hotelului.
Accesul este permis in ordinea sosirii si exclusiv in limita locurilor disponibile si libere la fiecare moment. Nu se garanteaza posibilitatea de parcare si nici nu se rezerva locuri de parcare.Dubla standard fara vedere la mare cu doua paturi suprapuse pentru copii (maxim 2 adulti + 2 copii 0-14
- internet Wireless in camere si in spatiile comune.
Diferențe cazare pentru copii corp Junona
Dubla superior fără vedere la mare cu o canapea neextensibila pentru 1 copil (maxm 2 adulti + 1 copil 4-8 ani)- oferta premium - 30 lei zi
Dubla superior cu vedere la mare cu o canapea neextensibila pentru 1 copil (maxm 2 adulti + 1 copil 4-8 ani) oferta premium plus- 110 lei zi

adminpedia cursuri 2021
adminpedia cursuri 2021
adminpedia cursuri 2021
adminpedia cursuri functionari

Pachet Standard (cameră dublă standard fără vedere la mare, 2 adulți + 1 copil 0-14 ani corp JUPITER):
- mic dejun pentru 2 persoane ;i fișă cont de 1050 lei/ cameră/7 zile
- parcarea autoturismelor personale in limita celor 85 de locuri disponibile in parcarea din spatele hotelului.
Accesul este permis in ordinea sosirii si exclusiv in limita locurilor disponibile si libere la fiecare moment.
Nu se garanteaza posibilitatea de parcare si nici nu se rezerva locuri de parcare.
- internet Wireless in camere si in spatiile comune.
Diferențe cazare pentru copii, corp Jupiter
Dubla standard cu o canapea neextensibila pentru 1 copil (maxim 2 adulti + 1 copil 4-8 ani - 30 lei/ zi
Dubla standard fara vedere la mare cu doua paturi suprapuse pentru copii (maxm 2 adulti + 1 copil 0-14 ani) - 50 lei/ zi
Dubla standard fara vedere la mare cu doua paturi suprapuse pentru copii (maxim 2 adulti + 2 copii 0-14) - 110 lei/zi

POSEIDON Resort 4* Hotel & Spa

Construit în anii ’70 și repus în circuitul turistic în vara anului 2020, din dorința de a oferi clienților conceptul de Premium All Inclusive**** prin diversitatea și calitatea serviciilor oferite, amplasat pe plajă și înconjurat de mare și lacuri, cu un design inspirat din arhitectura navală, se naște Hotel Poseidon.

cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022
cursuri adminpedia 2022

Condiții și facilități:

- Cazare și masă all inclusive pentru cursant și însoțitor
- Cazarea se face în camere duble seaview și sunt disponibile pachete de 6 sau 7 nopți
Concept Family All Inclusive: - Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
- Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
- 30 min. Aqua gym;
- Primul și al 2-lea copil între 0 - 7 ani cazați în camera cu doi adulți, beneficiază de gratuitate 100% la cazare și masă, cu fotoliu extensibil inclus (max 1 / camera).
- Copiii cu vârste cuprinse între 7și 18 ani plătesc în funcție de perioada aleasă
- La sejur de minim 6 nopți, turistii beneficiază gratuit de spectacole la Teatrul de Vară Jupiter: săptamânal
- un concert, o piesa de teatru și o piesă de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), o intrare gratuită pentru 2 persoane/cameră la Paradis Land
- parc de aventură, o intrare gratuită pentru 2 persoane/cameră la Jurasica Adventure Theme
- parc tematic cu dinozauri și acces permanent în limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter:
- La sejur de minim 7 nopți, turiștii beneficiază de 1 cină a-la-carte/sejur inclusă la unul dintre restaurantele Cohotels (pe baza de rezervare efectuata pe perioada șederii, în functie de disponibilitate.
- Restaurant Poseidon (AI) - Orchestră live, soliști, trupe de dansatori, momente comice și de magie, animatori, într-un cuvânt spectacol seară de seară;
- Restaurant„Cucina Italiana" - a-la-carte - bucătaria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradină atent amenajată. - serviciu cu plată
- Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste. - serviciu cu plată
- Internet Wifi gratuit in camere și in spatiile comune;
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
In regim bufet: mic dejun (07,30-09,30), gustare (10,00-11,30), pranz (12,30-15,00), gustare (16,30-18,00) si cina (19,00-2,130). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare.
Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe, etc.
Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Bar restaurant in timpul programului de masa : apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
2. Bar plaja in intervalul 08,00-19,00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
3. Lobby Bar in intervalul 08,00-24,00: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu,, crema de whiskey, gin, digestiv.
Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turisti
Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land" vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocurigonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.

HOTEL GRAND *** - EFORIE NORD

Hotelul este amplasat la aproximativ 150 de metri de o plajă largă, nisipoasă cu intrare lină în mare. În apropiereaa acestuia, se află sanatoriul Grand, un centru de tratament balnear, unde ați putea merge dacă suferiți de diferite afecțiuni pe care poate le-ați neglijat, până acum. Astfel încât, în zilele de vacanță nimic nu va umbri zâmbetul de pe chip și starea de fericire.

Condiții și facilități:

- Cazare şi mic dejun gratuit pentru însoţitor
- Masă bonuri valorice în valoare de 1200 lei/ cameră / 7 zile sau, 1100 lei cameră/6 zile
- Copii pană la 10 ani - cazare gratuită în cameră cu parinţii şi achită mic dejun - 35 lei/zi
- Copii peste 10 ani achită 50% din tariful unui loc plus micul dejun
- Gratuit aer condiţionat, internet wireless
- Acces piscină, jacuzii, parcare, saună

HOTEL AMMON *** - VENUS

Hotel Ammon *** este situat în centrul stațiunii Venus, Mangalia, la aproximativ 100 de metri de plajă, pe strada Dem Radulescu Nr. 82.
Inaugurat în anul 2014, hotelul este înconjurat de o oază de verdeață cu o suprafață de 11.500 mp, oferindu-le turiștilor toate facilitățile pentru o vacanță reusită.

Condiții și facilități:

- Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii (fara pat suplimentar), si de gratuitate la mese
- Primul copil cu varsta cuprinsa intre 3-7 (neimpliniti) ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii (fara pat suplimentar) si va achita 60 lei/zi.
- Primul copil cu varsta cuprinsă înntre 7 și 12 ani (neimpliniti) beneficiază de gratuitate la cazare în acelasi pat cu părinții (fără pat suplimentar) si va achita 80 lei/zi.
- Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti iar suplimentul va fi 50 lei/noapte pentru pat suplimentar + 100 lei/zi pentru masă.
Capacitate cameră dublă:
• într-o cameră dublă se poate adăuga maxim un pat suplimentar sau un pătuț pentru bebeluși (în limita unităților disponibile).
• 2 adulti + 1 copil / 3 adulti
• 2 adulti + 2 copii (cu vârstele cuprinse intre 0-6.99 ani)
• 2 adulti + 1 copil (cu vârsta cuprinsă intre 0-6.99 ani) + 1 copil (cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani)
Patul suplimentar (50 lei/noapte) devine obligatoriu în următoarele cazuri, respectând condițiile de capacitate cameră dublă, specificate anterior:
• 2 adulti + 2 copii
• 2 adulti + 1 copil > 7 ani
• 3 adulti
Prețul este pentru 2 persoane și conține
-Servicii All inclusive Light+ ce conțin
1. Servicii de masă (bufet suedez):
• micul dejun se servește zilnic între orele 07.00-09:30
• prânzul se servește zilnic între orele 12:30 -15:00;
• gustarile se servesc zilnic între orele 10:30 - 11:30; 16:00 - 17:00
• cina se servește zilnic între orele 18:00-21:00
2. Servicii de băuturi (băuturiie incluse în pachet nu sunt îmbuteliate):
• apă plată, apa minerală, cafeaua și băuturiie răcoritoare se pot servi la barul restaurantului, între orele 07:00-22:00 și pe terasa de la piscină între orele 10:00-18:00.
• berea draft poate fi servită la barul restaurantului între orele 11:00-22:00 și pe terasa de la piscină între orele 11:00-17:00.
• whisky, vodca, vermut, vin (rosu, alb, rose) se vor servi la barul restaurantului, în timpul mesei de prânz (12:30 - 15.00) și cină (18:00 - 21:00).
Băuturiie spirtoase (whisky, vodca. vermut) se oferă in limita a 50-150 ml/persoană/masă.
Vinul se oferă in limita a 350 ml/persoană/masă.
3. Parcare în limita locurilor disponibile
4. Scaune pentru copii, la restaurant
5. Pool Bar all inclusive
(apă plată, apă minerală, cafea, băuturi răcoritoare, bere draft).
6. Receptie 24h/7
7. Acces Internet WIFI in cameră/spații comune
8. Acces la piscină
9. Umbrele și sezlonguri la piscină, în limita locurilor disponibile
(ocuparea șezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină)
10. Prosoape pentru piscină
11. Loc de joacă pentru copii
12. Programe artistice pentru copii și adulți
13. Muzică live.

Locații deltă

COMPLEX CORMORAN RESORT *** - UZLINA

Complexul este situat în satul Uzlina, pe Brațul Sfântul Gheorghe, fiind construit pe o insulă de 7 km, chiar în inima Deltei. Accesul spre complex se face cu ambarcațiunile acestuia din satul Murghiol, situat la 38 de Km de Tulcea. Departe de orașele aglomerate, de rutina zilnică, complexul vă invite să cunoașteți puțin lumea Deltei Dunării, specificul zonei, tradițiile locului, destul de bine conservate, bogata natură și tihna care nu plictisește, ci oferă relaxare, odihnă și vă reîncarcă cu energie. După o plimbare cu barca prin împrejurimi, veți afla cât de multe comori naturale ascunde acest loc și cum acestea intră într-o armonie desăvârșită cu oamenii din această zonă. Delta Dunării este mai mult decât un loc incredibil, este o stare care oferă celor care vor s-o cunoască armonie, uimire, pace și voie bună. Complexul vă așeaptă să vă pună la dispoziție facilitățile necesare pentru a avea o vacanță de neuitat într-un loc de poveste.

Condiții și facilități:

- Demipensiune (participant şi însoţitor) inclusă în cazare
- Cazare pentru însoţitor gratuită
- Copii cu vârsta cuprinsă între 0-6.99 ani au gratuitate la cazare, în cameră cu părinții (fără pat suplimentar), masă și transfer. (Maxim 2 copii în cameră)
- Copiii cu vârsta de 7-13.99 ani beneficiază de o reducere de 50% din tariful de adult
- Copiii peste 14 ani achită preț de adult
- Internet wireless gratuit
-Important: Check-in-ul se efectuează după ora 14:00, iar check-out-ul până la ora 12:00.

Servicii gratuite:

- Cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera
- Cocktail de bun venit
- Accesul la cele 2 piscine descoperite cu sezlong si prosop,in limita stocului disponibil
- Utilizarea bicicletelor,in limita stocului disponibil, pentru plimbari in complex
- Accesul la locul de joaca amenajat pentru copii
- Accesul, in limita locurilor disponibile, la sala de fitness
- Accesul la cele 2 terenuri de sport (tenis/baschet/volei), mesele de ping-pong,billiard si badmington, inclusiv echipamentul sportiv (rachete,palete, mingi etc)
- Internet wi-fi parter hotel, terasa-piscina hotel,piscina-resturant centrul de agrement
- Acces gratuit la club/discoteca
- parcarea autoturism în Parcare Cormoran (păzită 24h/7 zile)

ORAR transferuri, incluse în tariful de cazare cu demipensiune:

- Uzlina / Murighiol: 09:00,11:30 14:0, 17:00
- Murighiol /Uzlina: 09:30, 12:00, 15:00, 18:00
Introduceti în sistemul de navigare „Parcare Cormoran Murighiol”

Pentru cei care nu ajung la timp pentru transferurile programate, sau solicită transfer privat, tarifele pentru transfer sunt:
Transfer (în functie de numarul de clienti cu barca tip Laguna sau cu Catamaran) Murighiol – Uzlina – Murighiol:
- min 2 pers adulte = 55Ron/pers
- grup peste 10 persoane adulte = 50 lei/pers
Transfer cu salupa rapida (min 2 persoane adulte) = 70 lei /pers
Transfer in cursul noptii:
– numai transfer rapid = 70 lei /pers/sens
– pentru grupuri peste 10 pers = 60 lei/pers/sens

EXCURSII/TRASEE EXCURSII:

EXCURSIE DE 3 ORE ÎN DELTA DUNĂRII CU DEJUN TIPIC
Minim 3 persoane cu ambarcatiune tip Laguna 15 Cp sau min 6 pers cu Catamaran
Plecare/sosire Murighiol sau cu loc de plecare Complex Cormoran:
- orele 9-10 sosire la Murighiol, imbarcare pe ambarcatiune tip Laguna (motor 15 CP) sau Catamaran (motor 30 CP). Plimbare pe traseul Murighiol - Bratul Sf. Gheorghe - Canal Uzlina - Lacul Uzlina, Lac Isacov - Sat Uzlina
- orele 13-14 dejun tipic
- orele 15-16 transfer Uzlina - Murighiol.

Tarif = 150 lei/pers

Servicii cu plată:

- taxa ARBDD, se schită online de fiecare client direct catre ARBDD (5 Ron/zi; 15 lei /săptămână; 30 lei /an)
- taxa locală, taxă parcare auto (15 lei/autoturism/24 ore) – se platesc la fata locului

Nimic mai simplu! Alegi cursul la care vrei să participi, completezi formularul și ni-l trimiți!

Ne puteți trimite formularul la una dintre adresele de mail inscrieri@adminpedia.ro sau la office@adminpedia.ro. Pentru orice neclarificare ne puteți contacta atât pe email cât și telefonic!