Cursuri:
  Riscuri in activitatea functionarului public – Cazuri practice                       Achiziţii publice – de la planificare la atribuire                       Transparenţa deciziilor publice, comunicare şi reguli de acces la informaţii legale                       Comunicare şi corespondenţă în administraţia publică                    
 Anunț: TOŢI PARTICIPANŢII ÎNSCRIŞI PÂNĂ LA DATA DE 15.06.2018 LA PROGRAMELE AdminPedia® PRIMESC SUPORTUL DE CURS ÎN FORMAT ELECTRONIC, PE O TABLETĂ DE 7” (CLICK AICI)


Facilitati AdminPedia Agentie turism AdminPedia
Profesionalism-Seriozitate-Dedicație-Experiență

Excellence is for us a statement of fact, not a challenge!


Instrucțiuni înscriere

Vă rugăm să descărcați și să completați una dintre cele doua variante de formular de înscriere cu datele solicitate și trimitți-l prin fax: 0268 312453, sau e-mail: inscrieri@adminpedia.ro / office@adminpedia.roFORMULAR ÎNSCRIERE în format PDF | FORMULAR ÎNSCRIERE în format WORD
(click pe una din cele două variante pentru a descărca formularul)Înscrierea participanţilor se va realiza în ordinea primirii fişelor de înscriere, iar cazarea se va face cu o zi inainte de începerea programului. Data limită de înscriere va fi cu cel puţin 3 zile înainte de începerea programului.
Atestarea finalizării programelor de perfecţionare de către participanţi va fi concretizată într-un certificat, având ca principală condiţie obligatorie participarea efectivă şi activă la program.

Important! Informaţiile completate sunt protejate conform Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.